Menu Sluiten

Filmrecensiewedstrijd

Filmliefhebbers met een vlotte pen opgelet!

LiBra wijst u graag op de recensiewedstrijd die de VBF (Vereniging van Brabantse Filmtheaters) organiseert. Begint het bij u na het bekijken van een film altijd een beetje te kriebelen? Zou u dan het liefst direct in de pen kruipen om uw mening over die film op papier te zetten? Schrijf dan een recensie over één van de filmklassiekers die momenteel te zien zijn in de verschillende Brabantse filmtheaters en doe mee aan de recensiewedstrijd van de VBF.

 

Zo doet u mee:

– schrijf een recensie over een film uit de Klassiekersreeks;

– maak de recensie niet langer dan 400 woorden;

– kijk voor tips ‘hoe schrijf ik een filmrecensie?’ op de website van de VBF (www.tigeronline.nl)

– stuur deze recensie vóór 15 augustus naar het volgende adres: Vereniging van Brabantse Filmtheaters, Postbus 1120, 4801 BC Breda (of per e-mail naar: info@tigeronline.nl)

 

Dit kunt u winnen:

U maakt kans op publicatie van uw recensie in de verschillende regionale (dag)bladen en op diverse websites. Uw recensie wordt beoordeeld door een professionele jury, bestaande uit een aantal filmrecensenten waaronder Gerlinda Heywegen (Skrien) en Daphne Broers (Eindhovens Dagblad). De winnende recensie wordt bekroond met een jaar lang gratis bezoek aan de Klassiekersreeks in de Brabantse filmtheaters. Inzenders maken daarnaast kans op exclusieve toegangskaarten voor de opening van het film- en literatuurprogramma tijdens het filmfestival Film by the Sea en kunnen diverse dvd-pakketten winnen. Iedere deelnemer ontvangt bovendien een vrijkaartje voor een film in de volgende Klassiekersreeks (vanaf november 2007 in de filmtheaters).

Meer informatie:

Voor meer informatie over de wedstrijd en over de plaatsen waar de Klassiekersreeks 2006/2007 te zien is, zie: www.tigeronline.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *